• Adviserend
  • Montage op locatie
  • Kwaliteit
  • Alles op maat
  • Snelle levering

Lichtreclame

Met lichtreclame zet je jouw bedrijf of winkel in de spotlights. Letterlijk én figuurlijk. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van contourledverlichting en lichtreclame aan de gevel tot etalage frames en meer. Scroll naar beneden en ontdek meer.

Led verlichte doosletters

Lichtreclame aan de gevel

Laat je gevel stralen met een verlicht logo. Dit realiseren we met led verlichte doosletters. We bieden tien verschillende profielen aan, variërend in uitlichting, kleur en grootte.

  • Richt de uitlichting direct op je logo óf indirect naar achteren
  • Kies voor helderwitte of warm witte verlichting, afhankelijk van je sfeer
  • Verkrijgbaar in verschillende groottes: van 50 cm tot 30 meter

We adviseren je graag over de mogelijkheden. Ontdek alvast de verschillende uitvoeringen op deze pagina of bel met één van onze specialisten voor een passend advies.

Bellen maar
De nadruk leggen

Lichtreclame: contourledverlichting

Contourledverlichting is een populaire vorm van lichtreclame. Zoals de naam al doet vermoeden, accentueert deze oplossing de contouren van bijvoorbeeld een dakrand of een logo. Doordat we gebruik maken van led  zijn het slimme, zuinige en duurzame oplossingen. Daarnaast zorgt het voor een mooie uitstraling en laat het de presentatie van je pand én (reclame)boodschap opvallen.

Contourledverlichting is verkrijgbaar in verschillende kleuren én biedt de mogelijkheid tot DMX-besturing. Hiermee creëer je aangepaste lichtshows. Stel bijvoorbeeld een programma in waarbij de verlichting van links naar rechts beweegt. Zo trek je de aandacht van voorbijgangers en geef je een boost aan de uitstraling van je locatie!

Dit wil ik!
Lichtreclame

Lichtbakken en doeklichtbakken

Onze lichtbakken variëren van standaard tot op maat gemaakt. Zo voldoen we aan al jouw wensen. Onze standaard lichtbakken zijn voorzien van een basisprofiel en een opaal acrylaatplaat, die we vervolgens met bestickering voorzien van je logo of boodschap. Heb je bijzondere wensen voor je lichtreclame? Dan helpen we je graag met custom made lichtbakken. De mogelijkheden hierin zijn heel uitgebreid. We maken lichtbakken van 50 cm tot maar liefst 20 meter breed.

Dit wil ik!
Mooie klanten, mooie projecten

ARTICASES

Benieuwd welke klanten je voorgingen? Neem dan een kijkje tussen onze projecten. Je ontdekt niet alleen onze technische skills, maar ook onze toewijding aan creativiteit en hoogwaardige uitvoering. In de buurt of ver over de grens, wij laten een onvergetelijke indruk achter.

Samenwerken
De eerste blikvanger

Verlichte reclamezuilen

Wil je een goede eerste indruk achterlaten bij de bezoekers van je gebouw? Dit doe je met verlichte reclamezuilen. Deze bevinden zich meestal aan de rand van een perceel. Het is een aantrekkelijke manier om de aandacht van voorbijgangers te trekken. Ook in de avond!

Naast standaard reclamezuilen, zijn we vooral sterk in op maat gemaakte reclamezuilen. Een brievenbus, intercom of contourverlichting in de zuil integreren? Daag ons uit!

Offerte aanvragen
Lichtreclame in je etalage

Verlichte etalage frames

Een effectieve manier om je boodschap in de etalage te presenteren, is door een verlicht peesdoek achter het glas te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat je boodschap ook ’s avonds opvalt. Het grote voordeel hiervan is dat het meestal vergunningsvrij is. Dit betekent dat je snel en gemakkelijk een aantrekkelijke presentatie creëert zónder ingewikkelde procedures. Dus, wil jij dat je etalage er ’s avonds net zo aantrekkelijk uitziet als overdag? Dan is deze vorm van lichtreclame iets voor jou.

Offerte aanvragen
Een onvergetelijke indruk

Lichtreclame voor binnen

Lichtreclame heeft niet alleen buiten een impact. Ook binnen creëert het een onvergetelijke indruk. Denk aan een verlicht logo achter de receptie. Dit biedt een warm welkom aan bezoekers en draagt bij aan een professionele uitstraling. En wat dacht je van verlichte letters in een schoolgebouw? De mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos. Onze binnenverlichting is daarbij dimbaar. Hierdoor stel je de juiste sfeer in én pas je deze gemakkelijk aan.

Download de profielomschrijving van doosletters

Op zoek naar lichtreclame?

Of je nu op zoek bent naar verlichte borden, lichtreclame aan je gevel of neon doosletters… Wij staan voor je klaar. Lichtreclame is met trots één van onze specialismen. We leveren een goede kwaliteit en met een hoog afwerkniveau. Daarbij hebben we ook de montage in eigen beheer. Hierdoor heb jij maar één aanspreekpunt gedurende het hele proces. Klinkt goed? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Aan de slag

Laat je gegevens achter. Dan bellen
we je zo snel mogelijk.