• Adviserend
  • Montage op locatie
  • Kwaliteit
  • Alles op maat
  • Snelle levering

Montageservices

Naast realisatie helpen we je graag bij de montage en het onderhoud van je reclame-uitingen. Op die manier wordt jouw communicatie optimaal gepresenteerd én straalt het het hele jaar door (ook tijdens de donkere dagen). Ontdek onze montageservices en de mogelijkheden van het onderhoudscontract.

Ook op 50 meter hoogte

Montage

Of het nu gaat om een eenvoudige bevestiging aan een wand of montage op 50 meter hoogte. Wij hebben een ervaren montageteam én zijn IPAF (internationaal erkend hoogwerker certificaat) en VCA (voldoen aan de wettelijke verplichtingen uit de Arbowet) gecertificeerd.

Montage inplannen
Volledige ontzorging

Onderhoudscontract

Met een onderhoudscontract heb jij geen omkijken meer naar je visuele communicatie. We zorgen ervoor dat eventuele issues direct worden opgelost en dat jouw reclame blijft stralen. De voordelen voor jou? Kostenefficiëntie op de lange termijn en altijd een goede presentatie van de boodschap. Ook niet geheel onbelangrijk: door goed onderhoud, wordt je professionaliteit onderstreept en je merkimago versterkt. Kortom: kies je voor een onderhoudscontract? Dan weet je zeker dat de visuele aanwezigheid van je bedrijf altijd representatief is.

Onderhoudscontract afsluiten
Binnen het onderhoudscontract

De werkzaamheden

Binnen ons uitgebreide onderhoudscontract bieden we alles aan om je volledig te ontzorgen. Denk aan het onderhoud van lichtreclame. Dag in, dag uit wordt het blootgesteld aan weersomstandigheden. Onderhoud is nodig om een goede werking te waarborgen. Denk aan het reinigen van van de binnen- en buitenkant maar ook de controle van de elektrotechnische installatie. Wij nemen dat van je over, om duurzaamheid en betrouwbaarheid van al je visuele communicatie te waarborgen.

Onderhoudscontract afsluiten
Mooie klanten, mooie projecten

ARTICASES

Benieuwd welke klanten je voorgingen? Neem dan een kijkje tussen onze projecten. Je ontdekt niet alleen onze technische skills, maar ook onze toewijding aan creativiteit en hoogwaardige uitvoering. In de buurt of ver over de grens, wij laten een onvergetelijke indruk achter.

Samenwerken

Storing melden

Heb je een storing? Die kun je altijd bij ons melden. Vul ons contactformulier in en omschrijf de storing. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Storing melden

Meer informatie?

Heb je vragen of wil je graag meer weten over onze montageservices? Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier.

Laat je gegevens achter. Dan bellen
we je zo snel mogelijk.