• Adviserend
  • Montage op locatie
  • Kwaliteit
  • Alles op maat
  • Snelle levering

Vlaggen bedrukken

De vlag van je bedrijf uithangen? Een uitstekend idee. Bij ons laat je vlaggen geheel in jouw huisstijl bedrukken. Kwalitatief hoogwaardig en met een flitsend ontwerp.

Trek de aandacht

De voordelen van reclamevlaggen

Reclamevlaggen worden gebruikt om de aandacht van mensen te trekken en hen te informeren over een product, dienst, evenement, bedrijf of merk. Vlaggen bewegen mee met de wind. Wat voor een feestelijk en opvallend resultaat zorgt. Maar dat is niet het enige voordeel…

  • Versterk je merk en vergroot de herkenbaarheid
  • Genereer bekendheid op een kosteneffectieve manier
  • Verbeter de sfeer en uitstraling van een locatie
  • Wek de interesse van potentiële klanten
Offerte aanvragen
Vlaggen laten bedrukken

Welke mogelijkheden zijn er?

Wil je vlaggen laten bedrukken? Artiprint staat voor je klaar. Wij bedrukken alle soorten vlaggen. Van polyester vlaggen tot mast- en baniervlaggen. Verlicht of onverlicht, inclusief mast en in elke kleur beschikbaar.

Wanneer wij vlaggen bedrukken, zorgen we altijd dat je boodschap van beide zijden goed zichtbaar is. Een vlag is altijd enkelzijdig bedrukbaar en dus aan één zijde in spiegelbeeld te lezen. We creëren een blikvanger in de huiskleuren van je merk met je bedrijfsnaam, logo en/of een pakkende slogan. Op ooghoogte, aan de gevel of juist hoog in de lucht. Het formaat en materiaal? Die kies jezelf.

Aan de slag
Mooie klanten, mooie projecten

ARTICASES

Benieuwd welke klanten je voorgingen? Neem dan een kijkje tussen onze projecten. Je ontdekt niet alleen onze technische skills, maar ook onze toewijding aan creativiteit en hoogwaardige uitvoering. In de buurt of ver over de grens, wij laten een onvergetelijke indruk achter.

Samenwerken
Écht opvallen

Vlaggen met mastverlichting

Extra aandacht vestigen op jouw vlag? Dat doen we met mastverlichting. De perfecte manier om beter zichtbaar te zijn voor voorbijgangers. Ook in de avonduren. Onderzoek toont aan dat de combinatie van een wapperende vlag en licht ervoor zorgt dat je écht opvalt. Met mastverlichting creëer je dus veel zichtbaarheid als het donker is buiten. Dat wil jij toch ook?

Klinkt goed
Levensduur

Hoe lang gaan reclamevlaggen mee?

Al onze vlaggen hebben een levensduur van 3 tot 6 maanden. Deze levensduur is met namelijk afhankelijk van het weer. Een vlag aan de kust die veel wind vangt, gaat bijvoorbeeld minder lang mee dan een vlag in de binnenstad. Handig om te weten: bij windkracht 6 of hoger is het aan te raden om de vlag tijdelijk van de mast te halen. Daarnaast adviseren we altijd om een reservevlag aan te schaffen. Gaat er eentje kapot? Dan vervang je deze direct. Geef ons simpelweg een seintje en wij maken een nieuwe voor je. Jouw ontwerp blijft namelijk in ons systeem staan. Zo zorgen wij dat je nieuwe vlag snel geleverd wordt.

Contact opnemen

Vlaggen laten bedrukken?

Je bent bij ons aan het juiste adres. Onze vormgevers zorgen er allereerst voor dat jouw ontwerp met vlag en wimpel slaagt. Vervolgens produceren wij de reclamevlaggen. Onze vakbekwame monteurs monteren ze bij jou op locatie. Zo regelen we alles van A tot Z en heb jij er geen omkijken meer naar.

Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Laat je gegevens achter. Dan bellen
we je zo snel mogelijk.