• Adviserend
  • Montage op locatie
  • Kwaliteit
  • Alles op maat
  • Snelle levering

Peesdoeken

Peesdoeken – ook wel textielframes – vormen hét perfecte podium voor jouw binnenreclame. Deze aluminium frames zijn beschikbaar allerlei uitvoeringen en worden bij ons in huis vervaardigd. Jij kiest, wij draaien.

De voordelen

Waarom kiezen voor een peesdoek?

Peesdoeken bieden een praktische en efficiënte oplossing voor visuele communicatie. Ze zijn wisselbaar waardoor je eenvoudig nieuwe inhoud presenteert. Dankzij de ultrascherpe print zorgen peesdoeken voor een heldere, ijzersterke én professionele uitstraling van jouw boodschap. Daarnaast dienen ze als effectieve communicatiemiddelen én decoratieve elementen. Kies uit de drie verschillende opties: verlicht als eye catcher, deco circulair voor haarscherpe onverlichte prints (welke optioneel uitvoerbaar is met Akoestisch PET vilt) of een block out doek dat geen enkel straaltje licht doorlaat. Kortom: peesdoeken zijn veelzijdige en functionele aanvulling op elke zakelijke ruimte.

Offerte aanvragen
Drie opties

Soorten peesdoeken

Jij wilt een oplossing die past bij jouw wensen en eisen. Logisch. Daarom bieden we drie opties.

  1. Deco circulair doek: duurzaam en visueel aantrekkelijk. Ons deco circulaire peesdoek is vervaardigd uit gerecyclede petflessen, met een 1 op 3 verhouding van gerecycled PET-garen. Optioneel uitvoerbaar met akoestisch PET vilt om de akoestiek in de ruimte te verbeteren.
  2. Block-out doek: is een peesdoek met zwarte achtergrond dat geen licht doorlaat. Perfect als het doek voor een raam geplaatst wordt en geen licht door mag laten.
  3. Vika: deze is speciaal ontworpen voor verlichte frames. Dit doek is altijd strak en zorgt voor een egale uitlichting in je frame.

Elk peesdoek wordt bij ons in huis vervaardigd. En da’s gunstig voor jou. We leveren binnen één week.

Dit wil ik!
Kiezen maar!

Formaten en kleuren

Peesframes zijn beschikbaar in twee verschillende formaten: 17mm of 23mm dik. Ga je voor verlicht? Dan heb je keuze uit 55mm, 100mm of 150mm dikte. Liever een dubbelzijdig profiel? Ook dát is mogelijk. De frames zijn standaard verkrijgbaar in de kleuren: zwart, wit en zilvergrijs. Uiteraard is het mogelijk om een frame te laten maken in een kleur naar wens. Geef ons de kleurcode door, dan gaan wij aan de slag!

Dit wil ik!
Mooie klanten, mooie projecten

ARTICASES

Benieuwd welke klanten je voorgingen? Neem dan een kijkje tussen onze projecten. Je ontdekt niet alleen onze technische skills, maar ook onze toewijding aan creativiteit en hoogwaardige uitvoering. In de buurt of ver over de grens, wij laten een onvergetelijke indruk achter.

Samenwerken

Een peesdoek bestellen?

Wij staan voor je klaar en ontzorgen je van A tot Z. Lever je eigen ontwerp aan of laat een ons een design maken. Binnen één week is het peesdoek bij jou op locatie en heb je 5 jaar garantie in de pocket. Onze vakbekwame monteurs komen de peesdoeken met liefde voor je plaatsen.

Laat je gegevens achter. Dan bellen
we je zo snel mogelijk.