• Adviserend
  • Montage op locatie
  • Kwaliteit
  • Alles op maat
  • Snelle levering

Spandoeken

Groots reclame maken voor een kleine prijs? Spandoeken zijn perfect om jouw boodschap te laten opvallen en te delen met een groot publiek. Ga voor extra schwung en kies voor een levensgrote fotolijst dankzij ons eigen AP systeem. Gebruik je dit systeem? Dan ben je verzekerd van een stormbestendig spandoek waar géén wind achter kan komen.

Breng een duidelijke boodschap over

Spandoeken drukken?

Wanneer je op zoek bent naar een budgetvriendelijke en effectieve manier om je reclame-uitingen kracht bij te zetten, is een spandoek de juiste keuze. Perfect om een duidelijke boodschap op een aantrekkelijke én opvallende manier over te brengen. Of je nu een bedrijfseigenaar bent die op zoek is naar voordelige communicatiemiddelen of een organisator van een evenement die bezoekers wil informeren… Een op maat gemaakt spandoek voldoet aan al je wensen!

Offerte aanvragen
Ontdek ons aanbod

Spandoek laten maken

Wil je een spandoek laten maken voor een evenement, presentatie of om je bedrijf te promoten? Wij ontzorgen je graag. We bedrukken spandoeken met een flitsend ontwerp. Met bijvoorbeeld je logo, een slogan en afbeelding in full color.

Onze spandoeken zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Ze gaan 3 tot 6 jaar mee en zijn beschikbaar in verschillende materialen en maten van 1 tot 30 meter breed. Wat dacht je bijvoorbeeld van een meshdoek (bevat kleine gaatjes die lucht doorlaten) of een block-out doek (doek dat licht en zon blokkeert dankzij de zwarte blockout zijde van het doek)?

We werken de spandoeken af met ogen voor elastieken of met het door ons ontwikkelde AP systeem.

Aan de slag
Mooie klanten, mooie projecten

ARTICASES

Benieuwd welke klanten je voorgingen? Neem dan een kijkje tussen onze projecten. Je ontdekt niet alleen onze technische skills, maar ook onze toewijding aan creativiteit en hoogwaardige uitvoering. In de buurt of ver over de grens, wij laten een onvergetelijke indruk achter.

Samenwerken
Een levensgrote fotolijst

Een spandoek met AP systeem

Ga je voor ons eigen AP systeem? Dan krijg je een spandoek afgewerkt met fraaie lijst in een kleur naar keuze. Hierdoor lijkt het nét een levensgroot fotolijstje. Het grote voordeel van ons systeem? Er zijn geen elastieken zichtbaar. Hierdoor ziet je spandoek er extra chique uit.

Omdat het spandoek compleet zit opgesloten en vlak tegen de muur zit, kan er geen wind achter. Hierdoor is het systeem erg stormbestendig. Altijd strak en toch eenvoudig verwisselbaar!

Klinkt goed
Écht opvallen

Verlicht je spandoek

Wil je ervoor zorgen dat je spandoek ook in de avonduren opvalt? We bieden verschillende mogelijkheden om je boodschap dag en nacht te laten stralen. Zo is het mogelijk om je spandoek van boven aan te lichten met een lichtkoof of ledspots. Daarnaast kun je ons AP systeem combineren met verlichte of onverlichte doosletters. Dit zorgt voor een prachtig 3D-effect dat de aandacht van voorbijgangers trekt. Het resultaat? Je boodschap is in het donker net zo opvallend als overdag.

Contact opnemen

Spandoek bestellen

Een spandoek bestellen doe je bij Artiprint. Je levert zelf bestanden aan die wij nauwkeurig controleren óf wij helpen je bij het creëren van de beste uitingen. Vanuit onze eigen productieruimte testen we alles zorgvuldig: van frame tot het doek. Heeft het haast? Geen punt. Wij zorgen voor een snelle levering en ons montageteam monteert het systeem nauwkeurig bij jou op locatie. Meer weten over de mogelijkheden? We adviseren je graag.

Laat je gegevens achter. Dan bellen
we je zo snel mogelijk.