• Adviserend
  • Montage op locatie
  • Kwaliteit
  • Alles op maat
  • Snelle levering

Akoestiek

Een optimale akoestiek in een ruimte én een mooie (reclame)boodschap. Jazeker het is mogelijk. Met akoestische textielframes of wandbekleding. Elke ruimte heeft een eigen akoestiek. Wij bekijken samen met jou welke oplossing het beste werkt. Vervolgens reageren we een flitsende reclame-uiting die we ook nog voor je monteren. Benieuwd?

Geluiden managen

Waarom een ruimte akoestisch verbeteren?

Waar de akoestiek voorheen enkel ik theaters of concertgebouwen werd verbeterd, zien steeds meer bedrijven de meerwaarde. In een kantoorpand werk je prettiger bij een rustige akoestiek. Ook scholieren hebben baat bij een fijn, akoestisch klimaat. Zij kunnen zich veel beter concentreren in open ruimtes. En wat dacht je van een restaurant? Het wordt enorm gewaardeerd als je elkaar aan tafel goed kunt verstaan. Kortom: de akoestiek verbeteren van een ruimte is een zeer goed idee. En als je het dan doet, ga dan direct voor een optimale oplossing, met de juiste (reclame)boodschap.

Offerte aanvragen
Volledig in jouw (huis)stijl

Akoestisch peesdoek

Met een akoestisch peesdoek verbeter je op een eenvoudige manier de akoestiek in een ruimte. Het peesdoek ziet er op het eerste gezicht hetzelfde uit als een regulier peesdoek. Het verschil zit hem in de inhoud. We rusten deze namelijk uit met speciale panelen die het geluid absorberen. Voeg vervolgens je eigen ontwerp toe op het doek en plaats het frame aan de muur of als vrijstaand frame. We helpen je graag.

Aan de slag
Mooie klanten, mooie projecten

ARTICASES

Benieuwd welke klanten je voorgingen? Neem dan een kijkje tussen onze projecten. Je ontdekt niet alleen onze technische skills, maar ook onze toewijding aan creativiteit en hoogwaardige uitvoering. In de buurt of ver over de grens, wij laten een onvergetelijke indruk achter.

Samenwerken
Subtiel maar functioneel

Akoestische wandbekleding

Een tweede oplossing is akoestische wandbekleding. Wij werken met diverse materialen. Een mooi, duurzaam voorbeeld is gerecycled petflessen vilt. Dit materiaal is geschikt voor een mooie wandafwerking of akoestische elementen. Denk aan plafondpanelen, wandpanelen of scheidingswanden. Akoestisch vilt is 100% recyclebaar en te bedrukken met een print of tekst in contouren gesneden. De dikte van de wandbekleding is 9 mm en enkele kleuren zijn beschikbaar in 24 mm. Met akoestische wandbekleding creëer je gegarandeerd een unieke sfeer in elke ruimte. Subtiel, maar functioneel.

Dit wil ik!

De akoestiek verbeteren?

Wij staan voor je klaar. Of nu je wens uitgaat naar (contour)snijden, een v-cut detail, verlijmen of digitaal bedrukken. Alles is mogelijk. Je levert een eigen ontwerp aan of onze designers werken een optimale boodschap voor je uit. Ook qua montage zit je goed bij ons. Onze vakmensen komen namelijk bij jou op locatie om jouw akoestische oplossing perfect te monteren.

Laat je gegevens achter. Dan bellen
we je zo snel mogelijk.