• Adviserend
  • Montage op locatie
  • Kwaliteit
  • Alles op maat
  • Snelle levering

Zichtbaar tijdens de donkere dagen met reclameverlichting

De dagen worden korter, de nachten langer. Terwijl de natuur in een winterslaap dommelt, ontwaakt de reclamewereld in een zee van licht. Tijdens deze donkere dagen speelt reclameverlichting een cruciale rol in het creëren van een levendige en uitnodigende sfeer. Waar ga jij voor? Reclame op de gevel, een contourverlichting, verlichte reclamezuilen of totaal iets anders?

Reclameverlichting buiten: een warm welkom

Lichtreclame is niet alleen een praktische manier jouw zichtbaarheid te vergroten, het biedt een mooie manier om de identiteit van je bedrijf te laten zien. Van een sfeervolle winkeletalage tot een trots bedrijfspand. Reclameverlichting buiten nodigt uit, trekt de aandacht en laat jouw pand van mijlenver stralen.

Wat dacht je van:

  • Verlichte reclamezuilen: die opvallen én de aandacht van voorbijgangers trekken.
  • Verlichte etalageframes: om jouw winkel te voorzien van nét dat beetje extra.
Klinkt interessant

Reclameverlichting op de gevel

De gevel van een gebouw is het visitekaartje van je bedrijf. Dat weet jij, dat weten wij. Laat dat visitekaartje stralen met reclame verlichting op de gevel. Je maakt een geweldige eerste indruk én zet de toon voor wat er binnen te verwachten is.

Wat dacht je van:

  • Contourverlichting: waarmee de randen van een gebouw worden omlijnt.
  • Opvallende lichtbakken: die de naam van jouw bedrijf in de schijnwerpers zet.
Meer weten

Duurzame buitenverlichting

Het is allang geen trend meer: duurzame verlichting. Daarom werken wij met led-technologieën die niet alleen een prachtige helderheid en kleur produceren maar ook energiezuinig zijn. Milieuvriendelijk én kostenbesparend.

Tijd om de schitteren met reclameverlichting

Of het nu gaat om een klein boetiekje in een winkelstraat of een groot bedrijfspand aan de rand van de stad, reclameverlichting biedt de mogelijkheid om tijdens de donkere dagen te schitteren. Het is meer dan functioneel licht; het is een manier om de identiteit van jouw bedrijf uit te dragen en een warm welkom biedt aan iedereen die voorbijloopt.

Wij helpen je graag om je pand op te laten vallen, de aandacht te trekken en een blijvende indruk achter te laten. Ontdek lichtreclame van Artiprint of neem contact met ons op.

Locatie
Kom eens langs
Bekijk onze locatie
Telefoon
Bel ons direct
+31 412 690 365
E-mail
Mail ons direct
info@artiprint.nl