• Adviserend
  • Montage op locatie
  • Kwaliteit
  • Alles op maat
  • Snelle levering

Naadloos behang
met print

Transformeer je ruimte met naadloos print behang – één indrukwekkende print die van de muur afspat. Of je nu een sportschool, kantoor, winkel of kantine hebt, wij bieden grootformaat printwerk op maat.

De voordelen

Waarom kiezen voor naadloos
behang met print?

Naadloos behang met print biedt een overweldigende visuele impact in een ruimte. Hoe groot de wand ook is. We leveren naadloos behang tot maximaal 5 meter hoog en 50 meter lang. En de print? Altijd haarscherp. Is jouw wand nog groter? Dan komt er een naadje in de print. Het materiaal waar wij mee werken scheurt niet, kreukt niet, is krasvast, werkt brandvertragend én is waterafstotend. Dus, wil je indruk maken en jarenlang plezier hebben van een fantastische visuele uiting? Ga voor naadloos behang met print.

Offerte aanvragen
Twee opties

Soorten naadloos behang met print

Wij bieden naadloos print behang vervaardigd op twee manieren. Een kostenvriendelijke uitvoering van PVC of een duurzame variant gemaakt van gemodificeerd zetmeel. In beide gevallen is de lijm – waarmee het behang wordt bevestigd – gemaakt op basis van aardappelzetmeel. De print techniek is UV wat resulteert in een haarscherpe, matte uitstraling.

Maak je geen zorgen, je hoeft zelf niet aan de slag met het behangen van de ruimte. Onze vakmensen doen dit voor je. Met precisie. Zodat er geen enkele oneffenheid of luchtbel te vinden is. Deuren, hoeken of sleuven in de muur? Daar draaien wij onze hand niet voor om.

Stuur ons je eigen ontwerp of geef de touwtjes uit handen en laat ons een fantastisch design maken. Eén ding is zeker: jouw uiting spat straks van de muur.

Dit wil ik!
Mooie klanten, mooie projecten

ARTICASES

Benieuwd welke klanten je voorgingen? Neem dan een kijkje tussen onze projecten. Je ontdekt niet alleen onze technische skills, maar ook onze toewijding aan creativiteit en hoogwaardige uitvoering. In de buurt of ver over de grens, wij laten een onvergetelijke indruk achter.

Samenwerken

Een mooi idee voor naadloos behang met print?

Laat het ons weten! We gaan graag voor je aan de slag. Daarbij nemen we alle zorg uit handen. Van ontwerp tot bevestiging op de muur. Uiteraard is het ook mogelijk om een eigen design aan te leveren. Jij roept, wij draaien.

Laat je gegevens achter. Dan bellen
we je zo snel mogelijk.