• Adviserend
  • Montage op locatie
  • Kwaliteit
  • Alles op maat
  • Snelle levering

Een opvallend spandoek naast de snelweg voor Plintenfabriek

Plintenfabriek heeft hun eerste vestiging in België geopend! Je vindt hen in Wilrijk, pal naast de A12. Je begrijpt, als je naast de snelweg zit mag een levensgroot spandoek niet ontbreken. Laten wij nou een eigen AP-systeem hebben waarmee we dit project tot een groot succes brachten. We praten je bij.

In het kort

  • Constructieberekening en windbelasting
  • Aluminium dakconstructie
  • Spandoek met AP-systeem en verlichting

Dit is de Plintenfabriek

De Plintenfabriek levert een breed assortiment aan metaal- en houtproducten. Denk aan plinten, plintneuzen, wandplanken, kozijnen en meer. Hun team van 180 vakmensen is gespecialiseerd in houtbewerking en -afwerking. Naast webshops in België en Nederland hebben ze een vestiging in Wilrijk (vlakbij Antwerpen). De Plintenfabriek bevindt zich pal naast de A12. Wij toverden het gebouw helemaal om, inclusief levensgroot spandoek.

Aluminium dakconstructie en AP-systeem

Een omvangrijk project als dit vereist een goede voorbereiding. Daarom begonnen we met een constructieberekening en windbelasting. Toen die berekeningen klopten gingen we aan de slag met een aluminium dakconstructie. Deze constructie produceerden we in eigen huis en vormde vervolgens een ideale fundering voor ons eigen spandoek AP-systeem.

“Al jaren werken wij samen met Artiprint. Wij zijn verzekerd van een partner die met je meedenkt, professioneel te werk gaat en een snelle en professionele levering verzorgt.”
Diek van den Berk - Directeur

Ontwerp, realisatie en belichting

Het ontwerp van het spandoek werd – uiteraard met het brandbook in gedachten – gemaakt door onze desginers. Het doel? Een duidelijke boodschap die leesbaar is vanuit de auto. Met een spandoek van 5 meter hoog en enorme letters is dat uitstekend gelukt.

En in het donker? Dan wordt het enorme spandoek belicht. We realiseerden een lichtkloof die van boven af het spandoek letterlijk in de spotlights zet. We gebruikten hier high power led modules voor.

Wist je dat…

Wij ons spandoeksysteem zelf hebben ontwikkeld? Daarom draagt het de naam AP-systeem. Het gaat om een aluminium frame dat speciaal gemaakt is voor buiten. Wind, regen, hagel… Het systeem is ertegen bestand. En wil je na een tijd een het spandoek vervangen? Dan kan dat zonder dat er een compleet nieuw systeem gemonteerd hoeft te worden.

Ook zo'n succesverhaal?

Wij zijn trots op onze samenwerking met de Plintenfabriek. Wil jij ook zo’n succesverhaal? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee om de mooiste binnen- en buitenreclame te realiseren.

Dat wil ik!
Locatie
Kom eens langs
Bekijk onze locatie
Telefoon
Bel ons direct
+31 412 690 365
E-mail
Mail ons direct
info@artiprint.nl