• Adviserend
  • Montage op locatie
  • Kwaliteit
  • Alles op maat
  • Snelle levering

Raamfolie voor buiten

De meeste mensen kennen raamfolie als een mooie oplossing voor binnen. Maar wist je dat er ook verschillende mogelijkheden om raamfolie aan de buitenzijde van ramen aan te brengen? Sterker nog, wij bevestigen bij voorkeur raamfolie aan de buitenzijde van het raam. Onze folies laten niet – zomaar – los én zijn bestand tegen alle weersomstandigheden.

De voordelen

Waarom kiezen voor raamfolie voor buiten?

Raamfolie aan de buitenzijde van een raam brengt verschillende gunstige voordelen met zich mee. Zo brengt het een stukje comfort door warmtereductie achter glas en minder schittering van invallende zonnestralen, UV-filtering en meer privacy doordat je niet goed naar binnen kunt kijken.

Ook niet geheel onbelangrijk: raamfolie voor buiten leent zich uitstekend voor reclame-uitingen of andere boodschappen. En jazeker, onze folies zijn toe te passen op bijna alle raamsoorten. Van enkelglas tot hardglas en van regulier dubbel glas tot H++ dubbel glas.

Offerte aanvragen
Raamfolie op maat gemaakt

Folie voor buitenramen in full color

Ben je op zoek naar een stralende boodschap aan de buitenzijde van je pand? Ga voor buitenraamfolie in full color. We bedrukken de folie met exact het ontwerp dat jij voor ogen hebt. Dit kan een reclame-uiting zijn of een afbeelding die het karakter van je bedrijf laat zien. Laat ons je ontwerp zien, dan is de kans 99% zeker dat we het voor je kunnen maken. Liever het ontwerpproces uit handen geven? Natuurlijk! Onze designers staan voor je klaar.

Aan de slag
Subtiel én duidelijk

Raamfolie letters

Wil jij een subtiele, toch duidelijke boodschap communiceren? Dan is contour gesneden glasfolie wellicht iets voor jou! Perfect voor teksten en logo’s. Het uitgesneden gedeelte is transparant, waardoor het lijkt alsof de boodschap rechtstreeks op het glas is aangebracht. De rest van het oppervlak bedekt is met een folie naar keuze. Melkglas, full color of zonwerend. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ja, dit wil ik!
Geschikt voor elk type raam

Zonwerende raamfolie

Hoewel een zonnetje op z’n tijd door menig mens wordt gewaardeerd. Is het niet erg prettig om in een te warm pand te werken. En dan hebben we het nog niet eens over de schadelijke Uv-straling en het verminderde zicht op schermen. Onze zonwerende raamfolie biedt uitkomst. We bevestigen dit aan de buitenzijde van het raam. Voor welk type raam het geschikt is? Enkel glas, regulier dubbel glas, HR++ dubbel glas, triple glas en gehard glas.

Klinkt goed
Mooie klanten, mooie projecten

ARTICASES

Benieuwd welke klanten je voorgingen? Neem dan een kijkje tussen onze projecten. Je ontdekt niet alleen onze technische skills, maar ook onze toewijding aan creativiteit en hoogwaardige uitvoering. In de buurt of ver over de grens, wij laten een onvergetelijke indruk achter.

Samenwerken

Aan de slag met raamfolie?

Laat het ons weten! We gaan graag voor je aan de slag. Daarbij nemen we alle zorg uit handen. Van ontwerp tot bevestiging op het glaswerk. Uiteraard is het ook mogelijk om een eigen design aan te leveren. Jij roept, wij draaien.

Neem contact op

Laat je gegevens achter. Dan bellen
we je zo snel mogelijk.