• Adviserend
  • Montage op locatie
  • Kwaliteit
  • Alles op maat
  • Snelle levering

Complete make-over voor 42 Swiss Sense winkels in Duitsland en Oostenrijk

Wij brengen de visuele communicatie van je onderneming een stap verder. Onze samenwerking met Swiss Sense is al vanaf de eerste winkel in 2006. Een mooi voorbeeld daarvan is de uitrol van de nieuwe matrassencollectie van Swiss Sense in Duitsland en Oostenrijk. Wij namen de productie en de montage van alle in- en outstore communicatie voor onze rekening. Denk hierbij aan verlichte en onverlichte peesdoeken met frame, bestickering en displays…

De omvang van het project

Vooral de omvang van het project was een leuke uitdaging! We hebben maar liefst 42 winkels uitgeleverd en gemonteerd. Dit deden we in een tijdsbestek van 7 weken en reden daarvoor – van Wenen tot Hamburg – een kleine 30.000 kilometer!

Wat we verwerkten in deze opdracht?

  • Ruim 10.000 LED-modules
  • 15 kilometer aan aluminium profielen
  • Dik 3.500m² Full Color prints

Onze samenwerking met Swiss Sense

Met meer dan 125 winkels en een webshop in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Denemarken is slaapspecialist Swiss Sense een toonaangevende speler op de Europese markt. Met een kwalitatief hoogwaardige collectie bedden, matrassen, beddengoed en accessoires voor de slaapkamer wil Swiss Sense mensen in staat stellen de beste versie van zichzelf te zijn door goed te slapen. Al sinds de eerste winkelopening in 2006 werken we samen. Toen ze ons vroegen om 42 winkels in Duitsland en Oostenrijk te voorzien van nieuwe visuele communicatie, gingen wij direct in actie-modus.

Matrassen in de spotlight met verlichte peesdoeken

Wij mochten aan de slag met de matrassenstudio’s in Duitsland en Oostenrijk. Daarvoor hebben we (bijna in iedere winkel) verlichte peesdoeken met frames gemaakt. Deze frames plaatsten we achter de bedden. Het unieke aan deze frames is dat we gespeeld hebben met diepte. Het achterste doek is verlicht, het doek daarvoor niet. Hierdoor ontstaat een mooie diepte. Het onverlichte frame is even groot als het bed, waardoor deze extra mooi uitkomt.

Natuurlijk is niet elke studio exact hetzelfde opgebouwd. Zo was er in eentje door de interieurbouwer een gave nis gebouwd. Wij maakten verlichte frames die daar precies inpasten. Een keurig één-tweetje met Verschuren Interieurbouw uit Eindhoven als je het ons vraagt.

Ook zo'n succesverhaal?

Wij zijn trots op onze samenwerking met Swiss Sense. Wil jij ook zo’n succesverhaal? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee om de mooiste binnen- en buitenreclame te realiseren.

Dat wil ik!
Locatie
Kom eens langs
Bekijk onze locatie
Telefoon
Bel ons direct
+31 412 690 365
E-mail
Mail ons direct
info@artiprint.nl