• Adviserend
  • Montage op locatie
  • Kwaliteit
  • Alles op maat
  • Snelle levering

Displays

Jouw product, dienst én boodschap verdienen aandacht. Met een display op maat realiseer je dat. Ideaal op beurzen, maar ook een echte eyecatcher in een winkel of kantoorpand. Wij helpen jou het perfecte materiaal te kiezen en brengen vervolgens het ontwerp tot leven.

De voordelen

Een display, altijd een goede keuze

Twee displays, een nog betere keuze 😉! Alles is mogelijk. Een staand display, zuilen, informatieborden… Van ontwerp en bedrukking tot materiaal en extra features als verlichting. De mogelijkheden zijn eindeloos. Welk display je ook kiest, je bent altijd verzekerd van een uniek stukje reclame.

Offerte aanvragen
Blikvangers

Displays van hout, staal of kunststof

First things first: de materiaalkeuze. Dit draagt namelijk bij aan de uitstraling van je boodschap. Ga voor kunststof, hout of staal. Weet je nog niet precies welk materiaal bij je past? Dan helpen wij je daarbij.

Een aantal displays zijn uit te voeren met verlichting. Voor nét dat beetje extra aandacht. Ook is het mogelijk om een logo of letters in het materiaal te frezen. Liever een display bedrukken met een flitsend ontwerp? Regelen we voor je. Geef ons je wensen door, dan gaan wij aan de slag.

Aan de slag
Mooie klanten, mooie projecten

ARTICASES

Benieuwd welke klanten je voorgingen? Neem dan een kijkje tussen onze projecten. Je ontdekt niet alleen onze technische skills, maar ook onze toewijding aan creativiteit en hoogwaardige uitvoering. In de buurt of ver over de grens, wij laten een onvergetelijke indruk achter.

Samenwerken
Top of mind

Led reclame display

Met led reclame displays – ook wel digital signage genoemd – ga je een stap verder. Deze vorm van beeldschermcommunicatie bevat een combinatie van hardware en content. Samen zetten ze je doelgroep aan tot actie. Denk aan verkopen, navigeren, informeren of juist het digitaal omroepen van ‘de volgende klant’. Ons Artidigi team helpt jou bij het complete plaatje: strategie, planning, hardware, implementatie, contentrealisatie, ondersteuning en beheer.

Naar Artidigi

Display bestellen?

Een display op maat laten maken? Daar helpen we je graag bij. Van tijdelijk, kartonnen promotiedisplay tot luxe productdrager met geïntegreerd led-scherm met digitale content. Je levert zelf bestanden aan die wij nauwkeurig controleren óf wij helpen je bij het creëren van de beste uitingen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Contact

Laat je gegevens achter. Dan bellen
we je zo snel mogelijk.