• Adviserend
  • Montage op locatie
  • Kwaliteit
  • Alles op maat
  • Snelle levering

Informatie- en reclamezuilen

Deel info, promoot, wijs de weg én trek de aandacht. Een informatie- en reclamezuil doet het allemaal. Deze informatiedragers vormen hét visitekaartje bij de ingang van je pand, de inrit van het parkeerterrein of aan de rand van de weg.

Aan de slag
Reclamezuil bij Ravas
Breng je boodschap over

Wat zijn informatiezuilen precies?

Met informatie- en reclamezuilen kun je alle kanten op. Er zijn standaard ontwerpen die we voorzien van jouw gegevens. Stevig, goed, duidelijk. Liever een op maat gemaakt ontwerp? Regelen we. Kies zelf de vorm, maat en bepaal de features van de zuil. Denk aan verlichting, een geïntegreerd intercomsysteem, een digitaal display, brievenbus en tijd- en temperatuurweergave… Wat jouw verwachtingen ook zijn: wij zorgen dat de reclamezuilen hieraan voldoen. Sterker nog, we overtreffen ze.

Dit wil ik!
Een krachtig marketinginstrument

De voordelen van reclamezuilen

Reclamezuilen zijn krachtige marketinginstrumenten die je merkpromotie naar een hoger niveau tillen. Ideaal voor bedrijven die hun producten of diensten onder de aandacht willen brengen. Je trekt de aandacht van voorbijgangers met een helder, opvallend ontwerp en sterke boodschap. Dit doe je op strategische locaties waar jouw doelgroep te vinden is. Hier geef je ze waardevolle informatie, waardoor ze worden aangemoedigd om je bedrijf of winkel te bezoeken of zelfs je product te kopen.

Klinkt goed
Reclamezuil bij Maaskant
Informeren én opvallen

Reclamezuilen voor buiten

Informatiezuilen worden veelal buiten gebruikt. Zo zie je ze vaak terug aan de rand van een gebouw. Hier geven ze bijvoorbeeld informatie over parkeren, adresgegevens of welke bedrijven er in een gebouw zitten. Daarnaast is het mogelijk om reclamezuilen te gebruiken voor bewegwijzering, zowel binnen als buiten.

En wist je dat je informatiezuilen ook in de natuur terugvindt? Op deze duurzame zuilen wordt meer verteld over het gebied waar wandelaars of fietsers zich bevinden. Vaak met een plattegrond of routes.

Dit wil ik!
Mooie klanten, mooie projecten

ARTICASES

Benieuwd welke klanten je voorgingen? Neem dan een kijkje tussen onze projecten. Je ontdekt niet alleen onze technische skills, maar ook onze toewijding aan creativiteit en hoogwaardige uitvoering. In de buurt of ver over de grens, wij laten een onvergetelijke indruk achter.

Samenwerken

Ga jij voor reclamezuilen?

Wij begrijpen het belang van effectieve communicatie en reclame. Daarom ben je bij ons op de juiste plek voor hoogwaardige informatie- en reclamezuilen die aan je specifieke behoeften voldoen. We zorgen dat de zuilen passen bij je merkidentiteit en helpen je ook bij de installatie. En heb je nog vragen? Ook dan staan we voor je klaar. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

Contact opnemen

Laat je gegevens achter. Dan bellen
we je zo snel mogelijk.