• Adviserend
  • Montage op locatie
  • Kwaliteit
  • Alles op maat
  • Snelle levering

Raamfolie op maat

Raamfolie – ook wel folie voor glas of privacy folie genoemd – is een fantastische manier om een ruimte met veel glas- of raamwerk aan te kleden. Ga voor een folie met afbeelding of logo, in een effen kleur of juist met contouren. Wij helpen je verder.

De voordelen

Waarom kiezen voor folie op glas?

Raamfolie is niet alleen erg mooi, het brengt ontzettend veel andere voordelen met zich mee. Zo zorgt het voor de nodige privacy. Folie op glas beperkt het zicht van buitenaf, maar laat wel voldoende licht door. Hierdoor zitten collega’s en klanten in een prettige, afgeschermde omgeving. Daarnaast zijn folies beschikbaar in allerlei kleuren en stijlen. Heb jij een mooi ontwerp? Laat het aan ons zien. Dan is de kans 99% zeker dat we het voor je kunnen maken. Ook niet geheel onbelangrijk: raamfolie blijft mooi. Het heeft een lange levensduur en vereist weinig tot geen vervanging of onderhoud.

Offerte aanvragen
Raamfolie op maat gemaakt

Welke mogelijkheden zijn er?

Die zijn – bijna – eindeloos. Van een klassiek melkglas effect tot holografische kleuren en contouren. Wij maken raamfolie op maat. Precies zoals jij het wenst. De vijf meest gekozen oplossingen? Die zetten we voor je op een rij.

  1. Raamfolie met melkglas effect. Een klassieke, tijdloze oplossing. Transparant genoeg om licht binnen te laten, dekkend genoeg om slechts silhouetten te zien.
  2. Folie met afbeeldingen of logo. Deze oplossing zien we vaak terug in kantoorpanden of ziekenhuizen. Het is een ideale combinatie van decoratie én privacy.
  3. Contour gesneden glasfolie is ideaal voor teksten en logo’s. Het uitgesneden gedeelte is transparant (glas) en de rest bestaat uit een folie naar keuze.
  4. Tover een raam om tot whiteboard. Dankzij de raamfolie is de tekst leesbaar en een whiteboardmarker is eenvoudig weer uit te vegen. Win win.
  5.  ColourShift is een transparante folie die een bijzonder dichroic (meerkleurig/holografisch) effect creëert. Een ontzettend mooie en leuke oplossing voor winkels en kinderdagverblijven bijvoorbeeld.
Aan de slag
Van full color tot zonwerende folie

Raamfolie voor buiten

Wist je dat er ook raamfolie voor buiten bestaat? Wij gebruiken speciale folies die niet – zomaar – loslaten én bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. We bieden buitenraamfolie in full color, als losse belettering, met een zonwerende functie en met etched glass effect. Nieuwsgierig? Klik even door naar raamfolie voor buiten.

Ik ben benieuwd
Mooie klanten, mooie projecten

ARTICASES

Benieuwd welke klanten je voorgingen? Neem dan een kijkje tussen onze projecten. Je ontdekt niet alleen onze technische skills, maar ook onze toewijding aan creativiteit en hoogwaardige uitvoering. In de buurt of ver over de grens, wij laten een onvergetelijke indruk achter.

Samenwerken

Aan de slag met raamfolie?

Laat het ons weten! We gaan graag voor je aan de slag. Daarbij nemen we alle zorg uit handen. Van ontwerp tot bevestiging op het glaswerk. Uiteraard is het ook mogelijk om een eigen design aan te leveren. Jij roept, wij draaien.

Laat je gegevens achter. Dan bellen
we je zo snel mogelijk.