• Adviserend
  • Montage op locatie
  • Kwaliteit
  • Alles op maat
  • Snelle levering

Gloednieuwe binnen- en buitenreclame voor 21 winkels van OFM.

Onze samenwerking met OFM. is er eentje om door een ringetje te halen. Onlangs voorzagen wij – binnen slechts 6 weken – al hun 21 vestigingen van gloednieuwe binnen- en buitenreclame. Wat dat precies inhield vertellen we je hieronder. Lees mee met dit succesverhaal!

In het kort

  • Wij leverden lichtreclame in de vorm van ingegoten acrylaat letters
  • Haakse lichtbakken die dwars uit de muur steken
  • Vlaggen, raamstickers en autobestickering
  • Nieuw logo op alle toegangspoorten

Onze samenwerking met OFM.

Bij OFM. vind je alles onder één dak op het gebied van mode, lifestyle en meer. Zowel in de 21 fysieke winkels als in de webshop kun je terecht voor een omvangrijke collectie in casual en business mannenmode. Binnen dit totaalconcept is er ook aandacht voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging. In 2002 werd Only For Men opgericht. Hun modeavontuur begon met één winkel in Reusel. Al vanaf dat moment hebben wij een ontzettend fijne samenwerking met ze. Je begrijpt, toen ze aangaven aan de gang te willen met nieuwe branding konden wij niet wachten om aan de slag te gaan.

Onderhoudsvrije lichtreclame

Wij leverden lichtreclame in de vorm van ingegoten acrylaat letters. Deze hebben een diepte van 33 mm en zijn – in tegenstelling tot reguliere doosletters – volledig afgesloten. Hierdoor zijn ze bestand tegen alle weersomstandigheden én onderhoudsvrij. Een ander mooi detail: de lichtreclame is uitgevoerd in haakse lichtbakken. Daardoor steken ze als het ware uit de muur. Resultaat? Een prachtig 3D effect.

Het complete idee voor de rebranding zat al in ons hoofd, maar we wisten niet precies hoe we dit het beste op poten konden zetten. Artiprint dacht hier tot de laatste steek over mee en voordat we het wisten was OFM. niet te missen in het Nederlandse straatbeeld.
Arthur Feenstra - Eigenaar OFM.

Vlaggen, raamstickers en autobelettering

Naast lichtreclame, hebben we een aantal andere vormen van visuele communicatie gerealiseerd. Zo hebben we vlaggen en raamstickers – in full color – geproduceerd en gemonteerd. Ook voorzagen we verschillende bedrijfsauto’s van hoogwaardige stickers en voorzagen we alle toegangspoorten met het nieuwe logo. Al met al een mooi project dat we binnen een zeer korte periode volledig hebben gerealiseerd. Het kostte ons slechts 6 weken!

Ook zo'n succesverhaal?

Wij zijn trots op onze samenwerking met OFM. Wil jij ook zo’n succesverhaal? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee om de mooiste binnen- en buitenreclame te realiseren.

Dat wil ik!
Locatie
Kom eens langs
Bekijk onze locatie
Telefoon
Bel ons direct
+31 412 690 365
E-mail
Mail ons direct
info@artiprint.nl