• Adviserend
 • Montage op locatie
 • Kwaliteit
 • Alles op maat
 • Snelle levering

Lichtreclame voor binnen

Lichtreclame voor binnen is een ideaal middel om de aandacht te trekken. Wat dacht je van een neonlook logo waarmee je direct een fantastische sfeer neerzet, een verlicht logo om de nadruk op een bepaald product te leggen, verlichte bewegwijzering voor nét dat beetje extra duidelijkheid of een verlicht textielframe om een item – letterlijk – te omranden? Wij regelen het voor je.

Schijn een lichtje op mij

Waarom kiezen voor lichtreclame voor binnen?

Goed ontworpen lichtreclame is een onwijs sterk marketingmiddel om een boodschap of product op te laten vallen in een drukke omgeving. Onze tip? Zorg altijd voor genoeg contrast! Dan, de voordelen…

 • Je zet direct een unieke, fijne sfeer neer in je pand. Handig: optioneel is onze binnenverlichting dimbaar.
 • Er zijn oneindig veel kleurcombinaties mogelijk. Van zuurstok roze tot warm wit.
 • We werken met led-technologie waardoor onze lichtoplossingen duurzaam én slim zijn.
Offerte aanvragen
Fonkelend succes

De mogelijkheden

Er zijn een aantal fonkelende mogelijkheden als het gaat om lichtreclame voor binnen. We zetten ze voor je op een rij.

 1. Een verlicht logo valt direct op in elk bedrijfsinterieur. Het trekt de aandacht – naar bijvoorbeeld een bepaald product of dienst – en zorgt ervoor dat elke bezoeker even stilstaat en een kijkje neemt.
 2. Een neonlook logo is dé eyecatcher in je interieur. Met neonlook profiteer je van de retrolook van een originele neonlamp, maar geniet ook van energie-efficiëntie en een lange levensduur.
 3. Naast reguliere bewegwijzering, bestaat ook verlichte bewegwijzering. Voor nét dat beetje meer duidelijkheid in een sfeervolle, donkere ruimte.
 4. Met een verlicht textielframe omrand je – letterlijk – een bepaald gedeelte in je interieur. Wat dacht je van een mooie bank met daar omheen een een frame met warm wit licht. Sfeer én aandacht gegarandeerd. Geef extra beleving aan je product.
Klinkt goed
Mooie klanten, mooie projecten

ARTICASES

Benieuwd welke klanten je voorgingen? Neem dan een kijkje tussen onze projecten. Je ontdekt niet alleen onze technische skills, maar ook onze toewijding aan creativiteit en hoogwaardige uitvoering. In de buurt of ver over de grens, wij laten een onvergetelijke indruk achter.

Samenwerken
Een onvergetelijke indruk

Lichtreclame voor buiten

Ook buiten is lichtreclame een fantastische manier om een onvergetelijke indruk te maken. Je zet jouw bedrijf of winkel in de spotlights. Letterlijk én figuurlijk. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van contourledverlichting en lichtreclame aan de gevel tot etalage frames en meer.

Daar wil ik meer over weten

Op zoek naar lichtreclame?

Of je nu op zoek bent naar een verlicht logo, verlichte textielframes of een neonlook logo. Wij staan voor je klaar. Lichtreclame is met trots één van onze specialismen. We leveren een goede kwaliteit en met een hoog afwerkniveau. Daarbij hebben we ook de montage in eigen beheer. Hierdoor heb jij maar één aanspreekpunt gedurende het hele proces. Klinkt goed? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Laat je gegevens achter. Dan bellen
we je zo snel mogelijk.