• Adviserend
  • Montage op locatie
  • Kwaliteit
  • Alles op maat
  • Snelle levering

Autobestickering en meer

Gebruik voertuig(en) als bewegende billboards die continu de merkzichtbaarheid vergroten en een breed publiek te trekken. Wij bestickeren diverse voertuigen: van bedrijfsbussen en -auto’s tot graafmachines en kranen. Met autobestickering en meer trek je de aandacht.

De voordelen

Waarom kiezen voor autobestickering?

Er is geen mooiere manier om jouw boodschap nog verder te verspreiden. Autobestickering en meer realiseert reclame op wielen. We houden rekening met jouw huisstijl en werken met full color print en/of belettering. Wij drukken in éxact de kleur die jij wenst.

Dit wil ik!
De mogelijkheden

Alleen de allerbeste materialen

Wij werken met de beste folie op de markt onder andere: Avery Super Cast en 3M™. De folies krimpen en verweren minimaal. Wil je reflecterende delen? Doen we. Metallic of chrome folie? Ook mogelijk.

Daarnaast leggen we de afmetingen vast en bestickeren we elk voertuig op dezelfde manier. Zo bouwen we aan de beste herkenning. Daarnaast ontvang je een handboek met daarin alle benodigde informatie. Stel dat je later extra voertuigen wilt bestickeren of beletteren, dan hoef je maar een seintje te geven.

Dit wil ik!
Mooie klanten, mooie projecten

ARTICASES

Benieuwd welke klanten je voorgingen? Neem dan een kijkje tussen onze projecten. Je ontdekt niet alleen onze technische skills, maar ook onze toewijding aan creativiteit en hoogwaardige uitvoering. In de buurt of ver over de grens, wij laten een onvergetelijke indruk achter.

Samenwerken

Aan de slag met autobestickering?

Wij staan voor je klaar en ontzorgen je van A tot Z. Lever je eigen ontwerp aan of laat een ons een design maken. Binnen no time hebben we alle voertuigen voor je omgetoverd.

Laat je gegevens achter. Dan bellen
we je zo snel mogelijk.