MONTAGE

Specials Artiprint

PROFESSIONALS IN MONTAGE

Zonder montage is uw reclame niet af, of het nu gaat om de gehele indoor of outdoor signing, freesletters, raambelettering, lichtreclame, reclameborden of bewegwijzering.

Artiprint zorgt er voor dat uw reclame-uiting(en) vakkundig en binnen een kort tijdsbestek uitmuntend wordt gemonteerd. Op dit gebied zijn wij de professionals.

Een uitdagende reclame trekt de aandacht, straalt kwaliteit uit, is onderscheidend en verleidt tot lezen of kopen van uw dienst of product.
Een passende reclame schept de juiste potentie voor uw corporate identity, uw naamsbekendheid en een scherpzinnig en doelgericht contact met uw publiek, uw klanten èn uw medewerkers.

RECLAME IS ZICHTWERK

Het monteren van reclame-uitingen is desalniettemin een vak apart, het is precisiewerk en vereist altijd een stukje extra opmerkzaamheid, reclame is en blijft namelijk altijd zichtwerk.

Artiprint heeft de juiste mensen, materialenkennis en tools om alle soorten reclame-uitingen te monteren. Of het nu gaat om meters hoge doosletters of een standaard bewegwijzeringsbord, wij streven ten aller tijde naar de ultieme kwaliteit. Dat is onze expertise.

Laat u verrassen door de ongekende mogelijkheden. Het gehele traject van ontwerp tot eindproduct tot montage verzorgen wij graag voor u.

De Hoog Plafond Decoratie