• Adviserend
  • Montage op locatie
  • Kwaliteit
  • Alles op maat
  • Snelle levering

Bewegwijzering

Bewegwijzering is essentieel om bezoekers van A naar B te leiden. Hiervoor is een doordacht plan nodig. Welke bezoekersstromen zijn er? En welke bezoekers moeten waarnaartoe? Wij helpen je zowel bij het plan als de bewegwijzering.

Aan de slag
Praktisch en decoratief

Waarom bewegwijzering belangrijk is

Of het nu gaat om een ziekenhuis, winkelcentrum, hotel of kantoorgebouw… Goed ontworpen bewegwijzering maakt het voor mensen gemakkelijk(er) om hun weg te vinden. Het bevordert zowel de efficiëntie als de veiligheid van je gebouw. Maar dat is niet alles. Richtingaanwijzers versterken namelijk ook je merkidentiteit. Met een goed doordacht ontwerp dat naadloos aansluit bij je huisstijl, straal je professionaliteit uit en wek je vertrouwen. Zo verbetert de algehele ervaring van bezoekers en klanten.

Dit wil ik!
Wijs de weg

Bewegwijzering borden voor buiten

Met bewegwijzering borden – ook wel informatieborden genoemd – wijs je mensen de weg, bijvoorbeeld naar een parkeerplek of de ingang. Het helpt mensen je locatie gemakkelijk te vinden, zelfs van een afstand. Ideaal voor bijvoorbeeld een bedrijfspand, winkel, evenementenlocatie of openbaar gebouw. En alles daartussenin.

Onze informatieborden zijn verkrijgbaar in elk gewenst formaat en met of zonder verlichting. Wat je wensen ook zijn: met onze custom made ontwerpen zorgen wij dat iedereen de weg vindt naar jouw locatie. Zonder moeite, mét stijl.

Klinkt goed
Wijs de weg in een gebouw

Bewegwijzering binnen

Ook als bezoekers binnen zijn, is het van belang om hen naar de juiste plek te leiden. De mogelijkheden van bewegwijzering binnen zijn uitgebreid. Denk aan ontvangstbord, richtingaanwijzers of informatieborden. Deze zijn voorzien van de juiste teksten en/of symbolen om de navigatie in je gebouw te vergemakkelijken en verduidelijken. Naast het aanwijzen van de juiste richting naar locaties zoals recepties, liften, toiletten en uitgangen, is het ook mogelijk aanvullende informatie te bieden op de borden.

Dit wil ik!
Nooduitgang | Artiprint
Een optimaal ontruimingsplan

Vluchtroutes, uitgangen en nooduitgangen

In elke organisatie is een ontruimingsplan van groot belang. Een essentieel onderdeel daarvan? Een juiste bewegwijzering. Vluchtroutes, uitgangen en nooduitgangen dienen duidelijk te zijn om een ontruiming soepel te laten verlopen. Voor zowel medewerkers als gasten en klanten. Wij helpen je bij met duidelijke borden en logische routes.

Offerte aanvragen
Led of lcd

Of ga je voor digitale bewegwijzering?

Naast standaard borden bieden we ook digitale bewegwijzering aan. Dit doen we met een led of lcd scherm. Digitale schermen maken het mogelijk om realtime informatie te verstrekken en de gebruikerservaring te verbeteren. Deze schermen bieden bijvoorbeeld up-to-date informatie over beschikbare ruimtes, openingstijden, evenementen of routes. Het is vooral waardevol in drukke omgevingen zoals luchthavens, winkelcentra, scholen of grote bedrijven waar snelle en nauwkeurige informatie van belang is voor een soepele navigatie.

Offerte aanvragen
MOOIE KLANTEN, MOOIE PROJECTEN

ARTICASES

Benieuwd welke klanten je voorgingen? Neem dan een kijkje tussen onze projecten. Je ontdekt niet alleen onze technische skills, maar ook onze toewijding aan creativiteit en hoogwaardige uitvoering. In de buurt of ver over de grens, wij laten een onvergetelijke indruk achter.

Samenwerken

Bewegwijzering kopen

Dus. Wil jij mensen op de juiste manier navigeren én een goede eerste indruk achterlaten bij de bezoekers van je locatie? Dan is bewegwijzering de juiste keuze. Wij helpen je graag. Onze vormgevers zorgen dat je bewegwijzering borden naast functioneel ook stijlvol zijn. Vervolgens produceren wij de borden én monteren ze bij jou op locatie. Zo ontzorgen wij je volledig. Wil je meer informatie ontvangen of direct een offerte aanvragen? We staan je graag te woord.

Contact opnemen

Laat je gegevens achter. Dan bellen
we je zo snel mogelijk.