• Adviserend
  • Montage op locatie
  • Kwaliteit
  • Alles op maat
  • Snelle levering

Wagenpark belettering in jouw huisstijl

Een krachtige manier om de zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten en tegelijkertijd een professionele uitstraling te behouden? Wagenpark belettering! Het transformeert voertuigen in rijdende reclameborden die jouw merkidentiteit nog sterker maken. We vertellen je over de voordelen en mogelijkheden.

De voordelen van wagenpark belettering

  1. Wagenpark belettering vergroot de zichtbaarheid van je bedrijf. Rijdt een medewerker over de snelweg, dan zien alle voorbijgangers jouw bedrijfsnaam voorbijkomen. En geloof ons: die vergeten ze niet meer.
  2. Door alle voertuigen te voorzien van wagenpark belettering, verspreid je een consistente merkboodschap. Uniforme kleuren, lettertypes en graphics versterken het vertrouwen van de klant in jouw bedrijf. Win win.
  3. Belettering biedt alle ruimte voor maatwerk en creativiteit. Of het nu gaat om een subtiel ontwerp of opvallende visuals. De unieke identiteit van je bedrijf wordt perfect overgebracht.

De mogelijkheden van wagenpark belettering

Ons team van vakmensen bestickert elk voertuig naar wens. Van bedrijfsbussen en -auto’s tot hijskranen, graafmachines en zelfs bouwketen. Grofweg zijn er drie opties:

  1. Alleen letters: dus stickers met je bedrijfsnaam en eventueel contactgegevens.
  2. Gedeeltelijk laten bestickeren: met jouw logo en graphics in de huisstijl.
  3. Complete bestickering: oftewel carwrapping volledig in jouw huisstijl.

Welke manier je ook kiest, wij denken graag met je mee. Zo maken we graag een ontwerp voor je – op basis van je huisstijlhandboek. We werken met full color prints of belettering. Kies een standaardkleur uit onze foliewaaier of geef ons je pantone kleur door. Dan printen wij in precies die kleur.

Klinkt interessant

Wagenpark belettering in de praktijk

Ben je benieuwd naar onze werkwijze? Neem dan eens een kijkje bij onze klant Vissers Ploegmakers. Voor hen voorzagen we het complete wagenpark van nieuwe stickers. Loaders, materiaalcontainers, de directiekeet, you name it. We reden van Geleen tot Utrecht om alle voertuigen te voorzien van een nieuw jasje. En dat állemaal in de bouwvak. Zodat ze na hun welverdiende vakantie direct aan de slag konden. Het resultaat mag er zijn… Al zeggen we het zelf.

Dat wil ik zien

Aan de slag met jouw wagenpark?

We helpen je graag. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Locatie
Kom eens langs
Bekijk onze locatie
Telefoon
Bel ons direct
+31 412 690 365
E-mail
Mail ons direct
info@artiprint.nl