• Adviserend
  • Montage op locatie
  • Kwaliteit
  • Alles op maat
  • Snelle levering

Complete rebranding voor Vissers Ploegmakers

Bij een nieuw logo hoort nieuwe bestickering. Op de directiekeet, materiaalcontainer en alle rijdende voertuigen… Precies dát deden we voor Vissers Ploegmakers. We praten je bij.

In het kort

  • DTP ontwerp en productieklaar maken van de middelen
  • Oude bestickering verwijderen
  • Nieuwe bestickering aanbrengen

Onze samenwerking met Vissers Ploegmakers

Vissers Ploegmakers is een multidisciplinair aannemingsbedrijf dat complexe, integrale GWW-oplossingen op maat realiseert. Hoe onze samenwerking begon? Toen Vissers Ploegmakers een nieuw logo liet ontwerpen door New Brand Activators. Voor de doorvertaling van het logo in de bestickering kwamen ze naar ons! De rest is geschiedenis.

Ontwerp en productie

Het nieuwe logo (ontworpen door New brand activators) moest doorgevoerd worden in de complete branding. Met die visie in het achterhoofd, gingen wij aan de slag met het ontwerp van de bestickering.

Vervolgens was het tijd voor de productie van alle bestickering. Wij hebben een printer met het hoogst mogelijke kleurbereik. Resultaat? Prints in prachtige, sprekende kleuren. Precies zoals gewenst, precies zoals het hoort.

"Snel schakelen en kwaliteit leveren staat bij Artiprint centraal. De productie van hoogwaardige bestickering en de toewijding van Artiprint heeft indruk gemaakt. Het eindresultaat is precies zoals gewenst.”
Stijn Ploegmakers - Directeur Vissers Ploegmakers

Bestickering

Tijd om aan de slag te gaan. Het ideale moment voor een aannemingsbedrijf? Juist, in de bouwvak. Zo gezegd, zo gedaan. We reden van Geleen tot Utrecht om de directieketen en materiaalcontainers te bestickeren. Daarnaast hebben we alle rijdende voertuigen op de werf voorzien van nieuwe stickers. Van graafmachines en loaders tot schaftketen en kiepwagens. Alles ademt nu Vissers Ploegmakers!

En onze samenwerking? Die gaat gewoon door. Momenteel werken we hard aan nieuwe reclamezuilen…

Ook zo'n succesverhaal?

Wij zijn trots op onze samenwerking met Vissers Ploegmakers. Wil jij ook zo’n succesverhaal? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee om de mooiste binnen- en buitenreclame te realiseren.

Dat wil ik!
Locatie
Kom eens langs
Bekijk onze locatie
Telefoon
Bel ons direct
+31 412 690 365
E-mail
Mail ons direct
info@artiprint.nl