• Adviserend
 • Montage op locatie
 • Kwaliteit
 • Alles op maat
 • Snelle levering

Belettering wagen- en machinepark, de Vuist van VIC en drukwerk voor Van den Heuvel Aannemingsbedrijf B.V.

Al meer dan 20 jaar is onze samenwerking met Van den Heuvel Aannemingsbedrijf B.V. een feit. We beletteren hun wagen- en machinepark en voorzien ze van drukwerk. In een eerdere fase realiseerden we zelfs samen een gloednieuwe Van den Heuvel mascotte genaamd VIC. Tot op de dag van vandaag schittert deze in diverse communicatie uitingen.

In het kort

 • Belettering van het complete wagen- en machinepark
 • Ontwerp en realisatie van drukwerk
 • Ontwerp en realisatie van de mascotte VIC

Onze samenwerking met Van den Heuvel

Van den Heuvel werd in 1956 opgericht. Destijds lag hun focus op de aanleg en montage van telecomnetten. Inmiddels is het bedrijf enorm gegroeid. Hun dienstverlening behelst nu het bouwen, onderhouden en beheren van infrastructuren voor water, energie en telecommunicatie. Daar komen ruim 800 medewerkers bij kijken! De samenwerking met ons? Die is al meer dan 20 jaar een feit.

Wagen- en machinepark belettering

Van den Heuvel heeft een uitgebreid wagen- en machinepark. Denk aan pompen, containers, loopbruggen, bouwketen, aggregaten en bedrijfswagens. Wij ontwerpen en produceren de belettering voor al deze machines. In de meeste gevallen bestickeren ze vervolgens zelf. Is er haast? Dan staan wij uiteraard voor ze klaar om een handje te helpen.

‘Artiprint is servicegericht, denkt met de organisatie mee, leveren snel en kwalitatief hoogwaardige producten.’
Nancy Brands‑Ruijs - Management Assistent

De Vuist van VIC

Veiligheid is prioriteit nummer één bij Van den Heuvel. Het complete bedrijf draagt die verantwoordelijkheid. Enkele jaren geleden bedachten wij de mascotte VIC. Zijn naam is de afkorting voor Veiligheid In Controle. De mascotte zorgt ervoor dat iedereen zich elke dag bewust is van het belang van veiligheid en dat het onderwerp altijd en overal bespreekbaar is.

VIC staat op posters die in al hun vestigingen hangen, verschijnt in de interne nieuwsbrief en laat van zich horen tijdens toolboxmeetings. De vuistregels die de mascotte onder de aandacht brengt?

 1. Verbeter de aanspreekcultuur
 2. Verhoog het verantwoordelijkheidsgevoel
 3. Veiligheid bespreekbaar maken
 4. Voorbeeld zijn voor elkaar

Daarnaast laat VIC ook nog zien hoe je de Laatste Minuut Risico Analyse uitvoert. Wat een topper, vind je niet?

Drukwerk

Ook voor drukwerk zijn wij voor Van den Heuvel hun partner. We ontwerpen en produceren met regelmaat posters, flyers, brochures en allerlei andere vormen van drukwerk. Uiteraard volledig in hun huisstijl.

Ook zo'n succesverhaal?

Wij zijn trots op onze samenwerking met Van den Heuvel. Wil jij ook zo’n succesverhaal? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee om de mooiste binnen- en buitenreclame te realiseren.

Dat wil ik!
Locatie
Kom eens langs
Bekijk onze locatie
Telefoon
Bel ons direct
+31 412 690 365
E-mail
Mail ons direct
info@artiprint.nl