• Adviserend
  • Montage op locatie
  • Kwaliteit
  • Alles op maat
  • Snelle levering

Loeistrakke belettering op álle bedrijfsvoertuigen van Van Eijck

Vraag je aan onze vakmensen welke projecten zij het liefste doen, dan Staat Van Eijck zéker in het rijtje. We beletteren al jaren al hun bedrijfsvoertuigen. Van gigantische vrachtwagens met hijskraan tot compacte bedrijfsauto’s. Diverse voertuigen passeerden de revue en zijn inmiddels voorzien van prachtige bestickering.

In het kort

  • Ontwerp op basis van richtlijnen RDW, Rijkswaterstaat en huisstijl
  • Belettering van alle bedrijfsvoertuigen

Onze samenwerking met Van Eijck

Van Eijck is een internationaal opererend bedrijf met diverse vestigingen in Nederland. Ervaren medewerkers voeren dagelijks en 24/7 takel-, bergings- en (inter-)nationale transportdiensten uit. Daarnaast verzorgt van Eijck vervangend vervoer onder het label Rentrunner. Opdrachtgevers zijn hoofdzakelijk alarmcentrales, verzekeringsmaatschappijen, leasemaatschappijen, overheden, dealers, garage- en transportbedrijven. Klantgericht werken staat er hoog in het vaandel. De belettering van het wagenpark? Die verzorgen wij.

Van ontwerp tot realisatie

Omdat Van Eijck werkzaamheden uitvoert in opdracht van Rijkswaterstaat, is het van belang dat de belettering voldoet aan de juiste richtlijnen. Daarnaast willen ze natuurlijk herkenbaar zijn, overal in Europa. Wij combineren die twee wensen met elkaar. We meten in, maken lijntekeningen en na goedkeuring starten we met produceren en vervolgens beletteren. Een proces dat we met regelmaat mogen herhalen. En daar zijn we trots op.

"Artiprint staat voor ontzorgen en soepele communicatie."
Bart van der Sanden - Wagenparkbeheerder

Ook zo'n succesverhaal?

Wij zijn trots op onze samenwerking met Van Eijck. Wil jij ook zo’n succesverhaal? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee om jouw bedrijfsvoertuigen op een strakke, mooie manier te beletteren.

Dat wil ik!
Locatie
Kom eens langs
Bekijk onze locatie
Telefoon
Bel ons direct
+31 412 690 365
E-mail
Mail ons direct
info@artiprint.nl