• Adviserend
  • Montage op locatie
  • Kwaliteit
  • Alles op maat
  • Snelle levering

POS materiaal

Wil jij je producten in de schijnwerpers zetten? Ga voor POS materiaal. Dé manier om je assortiment op een aantrekkelijke manier te presenteren en potentiële kopers te overtuigen.

De kunst van het verleiden

Wat is POS materiaal precies?

POS staat voor Point of Sale. Het omvat alles wat een winkel gebruikt om producten aan te prijzen. Hierbij draait het allemaal om de kunst van het overtuigen. Van opvallende displays tot aanlokkelijke posters en alles daartussenin. Met subtiele maar effectieve overtuigingskracht spoor je consumenten aan om jouw product mee naar huis te nemen. Je valt op tussen de concurrentie en trekt de aandacht in een vol schap.

Offerte aanvragen
Ontdek de voordelen

Waarom kiezen voor POS materiaal?

We sommen de drie grootste voordelen voor je op:

  1. Een duidelijke communicatie over je product of dienst: met POS materiaal – zoals een display of banner – geef je extra informatie én benader je belangrijke eigenschappen van je product of dienst.
  2. Stimuleer een koopimpuls: wist je dat ruim 70% van de aankoopbeslissingen op de winkelvloer wordt bepaald? Kies dus voor POS materiaal met een duidelijke boodschap en aantrekkelijke graphic. Succes gegarandeerd.
  3. Vergroot je naamsbekendheid: bij POS materiaal gaat het niet alleen om een product of dienst dat je wilt verkopen. Het leent zich ook uitstekend om jouw logo in de spotlights te zetten,
Dit wil ik!
Mooie klanten, mooie projecten

ARTICASES

Benieuwd welke klanten je voorgingen? Neem dan een kijkje tussen onze projecten. Je ontdekt niet alleen onze technische skills, maar ook onze toewijding aan creativiteit en hoogwaardige uitvoering. In de buurt of ver over de grens, wij laten een onvergetelijke indruk achter.

Samenwerken
Het aanbod

Ons POS materiaal

Bij Artiprint hebben we een uitgebreid assortiment om aan al jouw behoeften te voldoen. Van displays en posters die in het oog springen tot opvallende actiestickers, textieldoeken, vloerstickers en plafondhangers. Ons aanbod is (bijna) eindeloos.

Wij ontwerpen volledig op maat. Zo zorgen wij ervoor dat alles perfect aansluit op jouw huisstijl. Het resultaat? Je trekt de aandacht van potentiële kopers en overtuigt ze om jouw product(en) te kopen.

Dit wil ik!
Val op met point of sale materiaal

Op diverse locaties

POS materiaal beperkt zich niet tot de muren van een winkel. De kracht strekt zich uit naar diverse locaties, waardoor je de kans krijgt om jouw bedrijf overal op een professionele manier te presenteren. Of het nu gaat om een beurs, evenement of zelfs je eigen bedrijfsruimte: ons point of sale materiaal past zich moeiteloos aan om jouw boodschap te verspreiden. Creëer een onvergetelijke indruk en bereik je doelgroep waar ze zich ook bevinden.

Dit wil ik!

POS materiaal op maat

Wij begrijpen de impact die hoogwaardig point of sale materiaal heeft op je verkoopresultaten. En daarom helpen we je graag bij het creëren van het beste POS materiaal. Onze vakbekwame ontwerpers zorgen voor een opvallend design dat past bij jouw merk. In onze productieruimte testen we alles grondig voordat het jouw kant op komt. Hierbij bieden we niet alleen een snelle levering. Indien gewenst monteren we het materiaal ook bij jou op locatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ons deskundige team geeft je graag advies.

Laat je gegevens achter. Dan bellen
we je zo snel mogelijk.