• Adviserend
  • Montage op locatie
  • Kwaliteit
  • Alles op maat
  • Snelle levering

Bouwhekdoeken

Wil je de bouwplaats afschermen tegen nieuwsgierige blikken? Of op een opvallende manier reclame maken? Dan zijn bouwhekdoeken de juiste keuze. Ontdek hier waarom.

Functioneel én opvallend

Wat is een bouwhekdoek precies?

De naam zegt het al. Een bouwhekdoek is een doek dat aan een bouwhek wordt bevestigd. Dit kan zowel tijdelijk als voor langere periodes zijn. Het is een ideale manier om een bouwproject af te schermen en tegelijkertijd reclame te maken voor je bedrijf. Bouwhekdoeken bieden namelijk veel privacy en dienen uitstekend als afscherming. Maar dat is niet alles. Ze dienen namelijk óók als krachtig communicatiemiddel. Perfect om je boodschap op een opvallende manier te presenteren!

Offerte aanvragen
Waarom een bouwhekdoek?

De voordelen van bouwhekdoeken

Bouwhekdoeken bieden verschillende voordelen voor bouwplaatsen, evenementen en andere locaties. We sommen ze op.

  • Een uitstekende mogelijkheid voor reclame en branding
  • Creëer meer zichtbaarheid en herkenbaarheid
  • Meer privacy en veiligheid op de bouwplaats
  • Perfect om (belangrijke) informatie te communiceren
Aan de slag
Mooie klanten, mooie projecten

ARTICASES

Benieuwd welke klanten je voorgingen? Neem dan een kijkje tussen onze projecten. Je ontdekt niet alleen onze technische skills, maar ook onze toewijding aan creativiteit en hoogwaardige uitvoering. In de buurt of ver over de grens, wij laten een onvergetelijke indruk achter.

Samenwerken
Afmeting bouwhekdoek

Ontdek ons aanbod

Bij Artiprint hebben we een uitgebreid aanbod bouwhekdoeken. Verkrijgbaar in twee verschillende materialen: Een gesloten doek en een open/mesh doek. Mesh is winddoorlatend. Hierdoor is het materiaal heel geschikt voor gebruik op grote open vlaktes die veel aan wind onderhevig zijn.

Het formaat van ons bouwhekdoek is standaard 3,35 meter bij 1,75 meter. De bevestiging gebeurt eenvoudig met behulp van ringen. De afstand tussen de ringen bepaal je zelf. Zo zorgen we dat onze doeken volledig op je wensen aansluiten.

Contact opnemen
Passend bij je huisstijl

Bouwhekdoek bedrukken

Wil je een bouwhekdoek laten ontwerpen en bedrukken? Wij bedrukken je doek graag met een op maat gemaakt ontwerp. Onze vormgevers staan al voor je klaar om jouw ideeën om te toveren tot een opvallend en professioneel ontwerp dat perfect past bij je huisstijl. We bedrukken je bouwhekdoek bijvoorbeeld met je bedrijfsnaam, logo, foto’s en teksten. Alles is hierin mogelijk. Natuurlijk geven we je ook graag persoonlijk advies.

Contact opnemen

Bouwhekdoek bestellen

Dus, wil jij de aandacht van voorbijgangers trekken en/of de privacy op je bouwplaats vergroten? En ben je klaar om indruk te maken met een bouwhekdoek? Dan zijn wij dat ook. Bij Artiprint profiteer je van hoogwaardige materialen, vakkundige bedrukking in eigen huis én een snelle levering. Indien gewenst monteren we het bouwhekdoek ook bij jou op locatie. Zo ontzorgen wij je in het gehele proces. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw project naar een hoger niveau tillen!

Laat je gegevens achter. Dan bellen
we je zo snel mogelijk.