• Adviserend
  • Montage op locatie
  • Kwaliteit
  • Alles op maat
  • Snelle levering

Stickers laten maken

Van gereedschap stickers, doming stickers, actiestickers en (extreem) grote stickers tot autobestickering, belettering en raambestickering. Wij maken stickers volledig op maat. Jij wenst, wij realiseren.

De mogelijkheden

Stickers op maat

  • Kies de snijwijze: schoonsnijden (wandvullend) of contour gesneden.
  • Ga voor full color stickers of stickers in één kleur (belettering).
  • Selecteer de juiste grootte en bepaal of je in spiegelbeeld geprint wilt of niet.
  • Alle stickers zijn voorzien van een UV beschermende laag, jij bepaalt of die in mat of glans is.
Offerte aanvragen
Krasvast, haarscherp en luxe

Doming stickers

Doming stickers worden ook wel 3D stickers genoemd. En dat is niet voor niets. Deze stickers – in de meeste gevallen full color bedrukt – zijn namelijk voorzien van een laagje kunsthars. Hierdoor ontstaat een bolling op de sticker en komt ‘ie dus letterlijk naar voren. Doming stickers zijn krasvast, haarscherp én bieden gegarandeerd een luxe uitstraling.

Dit wil ik!
Mooie klanten, mooie projecten

ARTICASES

Benieuwd welke klanten je voorgingen? Neem dan een kijkje tussen onze projecten. Je ontdekt niet alleen onze technische skills, maar ook onze toewijding aan creativiteit en hoogwaardige uitvoering. In de buurt of ver over de grens, wij laten een onvergetelijke indruk achter.

Samenwerken
Afprijsetiketten en prijsstickers

Actie stickers

De aandacht trekken met actie stickers? Uitstekend idee. Deze stickers zorgen ervoor dat het direct duidelijk is dat een product in de aanbieding is of dat er een sale is die jouw klant absoluut niet mag missen. Kies het aantal, formaat, kleur(en) en stuur ons het gewenste ontwerp door. Liever door ons laten ontwerpen? Ook dat is mogelijk. Laat het ons weten dan denken we met je mee. Onze actie stickers zijn gemakkelijk te monteren en nadien te verwijderen.

Dit wil ik!
Praktisch en overzichtelijk

Gereedschap stickers

Duidelijk en herkenbaar gereedschap. Wel zo prettig. Wij maken stickers met jouw bedrijfsnaam, logo of slogan, precies passend op elk soort gereedschap. Van hamer en boor tot cirkelzaag en schroevendraaier. Full color, met beschermlaag zodat ze lang meegaan.

Dit wil ik!
Binnen of buiten

Grote stickers

Ook voor grootformaat stickers draaien wij onze hand niet om. Gebruik voertuig(en) als bewegende billboards die continu de merkzichtbaarheid vergroten en een breed publiek te trekken. Wij bestickeren diverse voertuigen: van bedrijfsbussen en -auto’s tot graafmachines en kranen. En wat dacht je van complete raampartijen? Met onze hoogwaardige folie bestickeren we elk raam aan de binnen of buitenkant. De mogelijkheden zijn – bijna – eindeloos.

Stickers laten maken?

Dus, wil jij stickers laten ontwerpen en maken? Dan staan wij voor je klaar. Onze ontwerpers zetten je ideeën om naar een duidelijk beeld in jouw huisstijl. Wij begrijpen dat sommige projecten haast hebben. Geen zorgen, wij leveren je stickers graag met spoed. Zo heb je alles zo snel mogelijk in huis. Neem gerust contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

Laat je gegevens achter. Dan bellen
we je zo snel mogelijk.