ONDERWIJS: EIGEN AANPAK

Locker

Specialisme onderwijs

Werken voor het onderwijs is iets wat we erg graag doen. Dat heeft enerzijds te maken met het feit dat scholen steeds meer aandacht aan signing besteden, en anderzijds met het aangename samenwerkingsklimaat in het onderwijs: aandacht telt!

Extra stil tijdens lesuren

Het allerbelangrijkste in ons werk voor het onderwijs is dat we ons realiseren dat we te gast zijn in een lesomgeving. Omdat het aanbrengen of monteren van signing nu eenmaal niet geruisloos gaat, werken we tijdens lesuren extra stil of gaan we gewoon buiten schooltijden aan de slag.

Meerdere locaties

Heeft u meerdere onderwijslocaties waar in een kort tijdsbestek nieuwe signing moet komen? Geen probleem. We zijn het gewend om grotere projecten op meerdere plekken te verzorgen.

WE REGELEN HET

Indoor signing

Van plattegronden en bewegwijzering in de gangen tot en met sfeerplaten in de lokalen en eigentijdse prints op de kluisjes: we verzorgen alle vormen van indoor signing voor het onderwijs. In onze eigen designstudio zorgen we voor exact passende ontwerpen, maar net zo lief schakelen we daarvoor met uw reclamebureau of interieurarchitect.

Outdoor signing

Marketing wordt in het onderwijs steeds belangrijker, outdoor signing dus ook. Wij beschikken over de kennis, de ervaring én de juiste outdoor signing-producten om uw school op de juiste manier onder de aandacht te brengen: van lichtreclame en vlaggenmasten tot en met permanente en tijdelijke spandoeken voor uw open dagen.

Complete ontzorging

We verzorgen het complete traject voor u: van ontwerp tot en met montage, inclusief alle techniek die daarbij komt kijken. Ook goed om te weten: we zijn groot genoeg voor grote klussen en klein genoeg om plezierig met u samen te kunnen werken. En zoals gezegd: tijdens het montagewerk staat het onderwijs zelf voorop.

Hooghuis