NON-PROFIT: AANDACHT TELT

Naadloos Printbehang

Kwaliteit is het uitgangspunt…

Natuurlijk geldt voor non-profit instellingen net zo goed als voor commerciële opdrachtgevers dat kwaliteit het uitgangspunt is. Die kwaliteit is niet alleen afhankelijk van de gebruikte materialen en technieken, maar ook van een goede wisselwerking met u als opdrachtgever. U kunt dan ook rekenen op een persoonlijke benadering.

…maar kosten ook

Maar we begrijpen als geen ander dat de kosten ook belangrijk zijn. Als non-profit organisatie moet u immers extra doordacht met uw uitgaven omgaan. We denken daarom graag met u mee over manieren om het net wat slimmer te doen, en daarmee kosten te besparen.

Meerdere locaties

Heeft u meerdere locaties waar in een kort tijdsbestek nieuwe signing moet komen? Geen probleem. We zijn het gewend om grotere projecten op meerdere plekken te verzorgen.

WE REGELEN HET

Indoor signing

Of het nou om bewegwijzering en plattegronden gaat of om sfeervolle visuals in een wachtruimte: we verzorgen alle vormen van indoor signing. Daarbij werken we graag samen met uw reclamebureau of interieurarchitect, maar we hebben ook een eigen designstudio. U krijgt dus hoe dan ook een ontwerp op maat.

Outdoor signing

Van informatieborden in natuurparken en verlichte banners bij musea tot en met logo’s en bedrijfsnamen aan de gevel: ook voor alle vormen van outdoor signing kunt u bij ons terecht.

Complete ontzorging

We verzorgen het complete traject voor u: van ontwerp tot en met montage, inclusief alle techniek die daarbij komt kijken. Ook goed om te weten: we zijn groot genoeg voor grote klussen en klein genoeg om plezierig met u samen te kunnen werken.

Aa en Maas