• Adviserend
  • Montage op locatie
  • Kwaliteit
  • Alles op maat
  • Snelle levering
Swiss sense freesletters

Freesletters

Op zoek naar een opvallende manier om jouw interieur te verfraaien of jouw bedrijfslogo tot leven te brengen op de gevel? Ontdek onze hoogwaardige gefreesde letters. Perfect voor zowel binnen als buiten. Van korte quote tot letters van twee meter hoogte, er zijn mogelijkheden alom.

Aan de slag
Maak een statement

Waarom freesletters?

Met hun opvallende diepte-effect en luxe uitstraling zijn freesletters dé perfecte manier om een statement te maken.
Of je nu een bedrijfseigenaar bent die de merkidentiteit wil versterken of een interieurontwerper die op zoek is naar een elegante decoratieve touch.
Dit wil ik!
De mogelijkheden

Freesletters op maat

Onze freesletters zijn gemaakt van diverse soorten materiaal: Acrylaat, Aluminium, Messing, RVS, hout of gerecycled pvc. Qua kleuren en dieptes is er ontzettend veel mogelijk. Geef ons de (pantone) kleur door, dan bekijken wij of de exacte match er is of dat we een alternatief hebben dat heel dichtbij komt. De diepte van een freesletter varieert van 6 tot 30 mm. Op die manier creer jij precies de uitstraling die je wenst.

Hoe wij de freesletters zo strak krijgen? Dat komt door onze geavanceerde, computergestuurde laser freesmachine. Elk letter wordt stuk voor stuk tot in detail gefreesd. Welk lettertype je ook kiest. Wil je een ander materiaal dan kunststof? Kan gewoon. Kies voor aluminium, messing of hout.

Klinkt goed
Alle zorg uit handen

Montage van freesletters

Zodra de freesletters klaar zijn, is het van belang dat ze op de juiste manier gemonteerd worden. Niet alleen om ze kaarsrecht in positie te plaatsen, maar ook om er zo lang mogelijk van te genieten. Onze vakmensen komen bij jou op locatie. Of het nu gaat om een eenvoudige bevestiging aan de wand of een montage op 50 meter hoogte. Ons montageteam regelt het.

Dit wil ik!
MOOIE KLANTEN, MOOIE PROJECTEN

ARTICASES

Benieuwd welke klanten je voorgingen? Neem dan een kijkje tussen onze projecten. Je ontdekt niet alleen onze technische skills, maar ook onze toewijding aan creativiteit en hoogwaardige uitvoering. In de buurt of ver over de grens, wij laten een onvergetelijke indruk achter.

Samenwerken

Freesletters laten maken

Dus, wil jij een ruimte transformeren en een blijvende indruk maken op bezoekers? Dan zijn freesletters de perfecte keuze. Onze ontwerpers zorgen ervoor dat de letters volledig passen bij jouw huisstijl. Lever je liever een eigen ontwerp aan? Ook helemaal goed! Van aanvraag en productie tot montage op locatie. Wij helpen je bij het complete plaatje. Meer informatie? Geef ons een seintje.

Contact opnemen

Laat je gegevens achter. Dan bellen
we je zo snel mogelijk.