VOERTUIGBELETTERING

Autobelettering

MEGA MOOIE MOBILITEIT

Autobelettering, fleetmarking of carwrapping is één van de meest effectieve manieren om uw boodschap uit te zenden. U bent als het ware een rijdende billboard en 365 dagen per jaar zichtbaar met volledig in full colour geprinte logo’s, teksten en foto-/beeldmateriaal. En, ideaal voor lease-auto’s; na verloop van tijd is de bestickering redelijk eenvoudig weer te verwijderen.

Artiprint heeft een eigen full colour printafdeling waar wij uw autobelettering zeer nauwkeurig kunnen produceren. Het kan gaan om een enkel voertuig maar ook een compleet wagenpark toveren wij indien nodig in slechts één dag om tot geheel identieke company cars. En wat dacht u van maar liefst 100 bedrijfsfietsen of een 50 meter tellend yacht?

OUTSTANDING OPVALLEND

Wij maken het graag spraakmakend mooi en doen dat volgens een heldere en strakke planning, uiteraard in overleg met u. Want goede en opvallende autobelettering is belangrijk, maar snelheid is dat ook.

Met goed doordachte voertuigbelettering creëert u hogere attentiewaarde en onderscheidend vermogen voor uw bedrijf. Optimaal zichtbaar en herkenbaar voor al uw relaties en bezoekers.

En of het nu gaat om kleine projecten of om belettering voor het gehele wagenpark: wij bieden tal van mogelijkheden voor elk budget.

Autobelettering

Wij zorgen voor zichtbaarheid en de wauw!
U bent uw eigen rijdend reclameobject, het gaat om de herhaling en herkenbaarheid. Overal waar u komt, komt uw merk!
Laten we ook zeker niet vergeten dat een beletterde auto of bus professioneel overkomt.
U bent toch óók trots op uw merk?