• Adviserend
  • Montage op locatie
  • Kwaliteit
  • Alles op maat
  • Snelle levering

Duurzame reclame van Artiprint

Bij Artiprint geloven we in reclame die niet alleen opvalt, maar ook een positieve impact heeft op het milieu. We bieden hoogwaardige producten die lang meegaan, voorzien in onderhoud en maken gebruik van materialen die bijdragen aan een groenere planeet. Benieuwd? We praten je bij.

Full color printwerk met een lange levensduur en een UV-werende laag

Onze full color printwerken zijn niet alleen heel erg mooi, je geniet er ook erg lang van. De levensduur is gemiddeld 7 jaar! We voorzien printwerk standaard van UV-werend laminaat. Deze laag beschermt de prints tegen de effecten van zonlicht. Resultaat? De kleuren blijven lang mooi en de prints gaan lang mee.

Duurzame reclame met 5 jaar garantie

Betrouwbare én duurzame reclame. Dat vinden we belangrijk. Daarom bieden we standaard 5 jaar garantie op de transformatoren en ledmodules. Ook kijken we naar het energieverbruik. Onze lichtreclame heeft slechts 12 of 24 volt nodig om optimaal te schitteren. Omdat een regulier stopcontact 230 volt geeft, monteren we transformatoren. Op die manier ontvangt jouw lichtreclame enkel het voltage dat nodig is én maak je efficiënt gebruik van energie. Goed om te weten: onze verlichting gaat minimaal 50.000 branduur mee en de led modules hoeven niet vaak vervangen te worden.

Meer weten over lichtreclame

Langer genieten met onderhoudsopties

Duurzaamheid stopt niet bij de aankoop van reclame. Daarom bieden wij een onderhoudscontract aan. Hierdoor verleng je de levensduur van jouw uitingen flink. We komen periodiek op locatie om de reclame te controleren en eventueel aan te pakken. Dankzij onderhoud gaat lichtreclame tot wel 15 jaar mee. Een duurzame investering dus.

Meer over onderhoud

Duurzame reclame met circulaire producten

Wist je dat wij ook gebruik maken van circulaire producten? Op die manier verminderen we de impact op het milieu nog meer.

  • We maken gebruik van bio panelen die – nadat ze zijn bestickert – dienen als reclamebord, bewegwijzering of communicatiebord. De panelen zijn 100% biologisch afbreekbaar.
  • Raamfolie met een duurzaam oogmerk? Daarvoor gebruiken we Organoid raamfolie. Het gaat hier om handgemaakte materialen met op natuur geïnspireerde interieur- en ontwerpmogelijkheden.
  • Een gedeelte van onze reclame-uitingen wordt vervaardigd uit petflessen. Denk aan peesdoeken en akoestisch vilt. Deze materialen dragen bij aan een duurzamere productie en verminderde ecologische voetafdruk.

Aan de slag met duurzame reclame

Duurzame reclame is niet alleen goed voor jouw bedrijf, ook voor de planeet. Wil je graag aan de slag? Dan helpen we je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Locatie
Kom eens langs
Bekijk onze locatie
Telefoon
Bel ons direct
+31 412 690 365
E-mail
Mail ons direct
info@artiprint.nl